Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Chinese Spicy Crawfish Chinese Spicy Crawfish är en lättlagad delikatess som spridit sig till flera av jordens hörn och som man kan hitta på kinesiska restauranger. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 1 kg kräftor från PandalusNeutral oljaSichuanpepparFärsk ingefäraFärsk vitlökVårlökVitlök Gör så här Värm olja i stekpanna, lägg i sichuanpeppar, färsk ingefära, färsk vitlök, vårlök och rödlök. Bryn lätt tills du känner aromen av kryddorna.Vänd ner 1 kg kräftor och rör om. Tilsätt ca 1 dl vatten eller matlagningsvin, lägg till salt, socker och sichuansås. Låt vätskan koka in lite så att kräftorna får smak av kryddorna.Lägg upp på fat och dekorera med sesamfrön och persilja. Servera med kokt ris.