Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Fiskknyten med lax, räkor och örtsmör En fräsch middag som i stort sätt lagar sig själv! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portionerTillagningstid: 40 min20 st Pandalus räkor med skal4 bitar fryst lax450 g delikatesspotatis1 stor morot1 stor rödlök100 g smör (rumsvarmt)1 vitlöksklyftaPersilja1 citronBakplåtspapper och snöre Gör så här Tina lax och räkorSkala räkorna och sätt i en skål, skiva moroten och hacka lökenBlanda ihop smör, vitlök, persilja (några kvistar), salt och pepparSätt ugnen på 225 graderFörkoka potatisen i cirka tio minuterStek under tiden morot och lök i smör så att de blir mjukareGör sedan knyten på bakplåtspapper genom att placera potatis, lax (saltad och pepprad), grönsaker, räkor och till sist kryddsmöret däriStäll in knytena i mitten av ugnen i 20 minuterServera direkt när de är färdiga