Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Het kräftsill Flytta kräftskivan till julbordet och gör succé med en kräftsill med sting! Tillbaka till recept Du behöver 4-6 personerTillagningstid cirka 25 minuter plus 1 dygn i kylen (helst)700 g Pandalus vildfångade kräftor (ca 15 st)1 burk 5-minuterssill (420 g)1/2 dl crème fraiche1/2 dl crème fraiche med smak av paprika och chili2-3 msk finhackad dill1/2 finhackad rödlök1 tsk chiliflakesNågra droppar citron Gör så här Tina kräftorna och skala dem därefterHäll av lagen från sillen och skär den i jämnstora bitarBlanda ihop båda smakerna av crème fraiche, finhackad dill och rödlök, citrondroppar och chiliflakesGrovhacka kräftorna (spara 2-3 hela till att toppa med)Vänd ner sillen och kräftorna och blanda ihop allting välLåt stå i kyl i ett dygn