Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Kammusslor med shiitake och löjrom En lyxig förrätt med en blinkning till det asiatiska köket. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portionerTillagningstid: 15 min1 påse Pandalus kammusslor80 g Pandalus löjrom3 salladslökar1 röd chiliCirka 20 shiitakesvampar3 msk smör1 msk färskpressad citronsaft3 tsk sojaPeppar Gör så här Tina kammusslorna och löjrommen Skiva svamp, chili och salladslökGör såsen i en liten kastrull genom att först bryna smöret och sedan hälla i soja och citronsaftStek svampen i rikligt med smörStek till sist kammusslorna i smör tills de fått en fin gyllenbrun ytaServera allting tillsammans och toppa med salladslök, chili, löjrom och peppar