Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Klassisk kantarelltoast Kantarelltoast är ett fantastiskt gott tillbehör till kräftskivan. Den krämiga kantarellstuvningen gifter sig fint med de saftiga och salta kräftorna. Tillbaka till recept Du behöver 4 portionerTillagningstid: 20 min1 liter kantareller2 dl vispgräddeVitpepparSvartpepparSalt1 gul lök, finhackad4 skivor toastSmör att steka iPersilja, hackad Gör så här Börja med att steka ut vätskan ur svamparnaTillsätt löken och stek en stundHäll på grädde, salt och pepparLåt stuvningen puttra på låg värme tills den börjar tjocknaStek toastskivorna i smör så att de får en fin ytaServera toasten med stuvningen på och toppa med hackad persilja