Löj-och sikromspizza på tortillabotten

Löj- och sikromspizza på tortillabotten

Denna tortilla-pizza med två sorters rom och västerbottenost är superenkel att göra men inte mindre god för det!

Du behöver

Antal portioner: 2 små pizzor

  • 2 små tortillabröd (färdiga)
  • Riven västerbottensost
  • Crème fraiche
  • 40 g löjrom
  • 40 g sikrom
  • Gräslök, finhackad
  • 1/2 rödlök, finhackad
  • Dill
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Tina rommen

  2. Sätt ugnen på 200 grader

  3. Bred på ett tunt lager med crème fraiche på tortillabröden

  4. Strö på osten (inte för mycket så att pizzan tappar frasighet)

  5. Grädda i mitten av ugnen i c:a 5-7 min, tills kanterna och osten fått lite gyllenbrun färg

  6. Låt svalna

  7. Dekorera pizzorna med löjrom, sikrom (valde att göra en av varje men det funkar även att mixa), crème fraiche, rödlök, gräslök, dill och svartpeppar!