Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Godaste Paellan En härligt somrig paella för 4-5 personer som går precis lika bra att göra på grillen som i wokpannan. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver Antal portionerDu behöver:500 gram Pandalus frysta räkor (200 i paellan och 300 g att toppa med)2 kycklingfiléer1 pkt red hot chorizo1 gul lök3 klyftor vitlök4 dl arborioris8 dl hönsbuljong (2 tärningar + 8 dl vatten)2 dl vitt vin0,5 g saffran (1 pkt)200 g djupfrysta ärtor (ca 3 dl)3 msk olivoljaPersilja, chili och citron till topping Gör så här Lägg räkor och ärter på tallrikar så de tinarKoka upp buljongen och varmhållSkär upp kycklingfiléerna i kuberSlanta chorizonTärna löken och hacka vitlökenBryn kycklingen i pannanLägg i den slantade chorizonLägg i löken, vitlöken och riset, blanda runtHäll i saffran och rör omHäll i vinet och låt hastigt koka/ånga uppHäll över buljongenLåt sjuda sakta under lock i 17 minuter men rör om några gångerSmaka av med salt och pepparLägg i ärter och räkor, rör om och låt sjuda ytterligare 5 minuterServera allting tillsammans och toppa med räkor, persilja, chili och citron