Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Parmesanpanerade kammusslor med tryffelmajonnäs och trattkantareller Lika festlig som god! Bjud på en förrätt med mycket smak och en lyxig känsla. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver Förrätt för 4 personer 8 st Pandalus kammusslorCirka 16 små trattkantarellerTryffelmajonnäs0,5 dl parmesanost0,5 dl ströbröd1 äggSalt och pepparTimjan Gör så här Tina musslornaBörja med att riva parmesanost och blanda sedan ihop det med ströbröd, salt och peppar i en skålVispa upp ett ägg i en annan skålPanera musslorna genom att först doppa dem i ägg och sedan i panko/ströbrödmixen så att allting täcksStek kantarellerna i rikligt med smör, salt och pepparStek därefter kammusslorna i mycket smör, ös även smöret på musslorna under stekningenServera allting genom att lägga en stor klick tryffelmajonnäs (färdigköpt eller egengjord) i botten, sedan på med kammusslorna och trattkantarellernaToppa till sist med lite extra riven parmesan och timjan