Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Råraka med löjrom Denna fantastiska delikatess som kan serveras både som förrätt, huvudrätt och även som fyllemat enligt Calle och Nina i ”Vår tid är nu” Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portioner240 g Pandalus löjrom1/2 kg fast potatis1 rödlök2 dl SmetanaSmör att steka iSalt och pepparDill till dekoration Gör så här Tina tre burkar (totalt 240 gram) Pandalus löjrom.Hacka löken fint.Riv de råa potatisarna och krama ur vätskan, blanda ihop med salt och peppar.Hetta upp stekpannan och lägg i en klick smör.När smöret smält tar du en bit potatismassa och formar till önskad storlek i stekpannan. Stek rårakan tills de blivit frasiga på bägge sidor.Lägg upp rårakorna på tallrikarna, lägg på en klick löjrom, hackad rödlök och smetana. Dekorera med lite dill