Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Smörrebröd med sikrom Gör fest av överbliven färskpotatis och laga lyxiga smörrebröd. Detta är en perfekt sommarlunch eller riktigt bra tillbehör till en festlig buffé! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver För 4 smörrebröd1 burk Pandalus sikrom4 kokta kalla färskpotatisar4 sparrisar1,5 dl Crème fraiche 1/2 finhackad rödlökEn knippe dill En knippe gräslökEtt gott rågbrödSmör att breda Gör så här Koka upp saltat vatten och låt sparrisen få ett snabbt dopp däri (ca 1 minut. Det är viktigt att dom behåller sitt krisp) Skiva brödet och bra ett gott lager smör på.Skiva potatisen och lägg på bröden. Lägg därefter på en rejäl klick créme fraîche. Toppa med rödlök, sikrom, sparris och örterna.