Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Krispig räksallad En färglad räksallad med brynt smör och citronvinägrett som passar lika bra till förrätt som huvudrätt! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 3-4 portioner (till huvudrätt)500g Pandalus räkor med skal6-8 färskpotatisar4 ägg1 rödlökEtt gäng rädisor100-150g smörGräslök2 msk citronjuice2 tsk honung1 dl kallpressad rapsoljaSalt och peppar Gör så här Tina räkorna – gärna i kylskåp över natten – och skala sedan Koka potatisarna och äggen, och låt sedan svalna innan de vänds ned i salladenSkiva lök, gräslök och rädisor tuntBryn smöretBlanda citronvinägretten på citronjuice, olja samt honung och krydda upp med salt och pepparServera salladen på ett stort fat. Ringla över brynt smör samt citronvinägrett