Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sötpotatisråraka med löjrom Gör en twist av den klassiska rårakan och skapa en förrätt med fantastiska kontraster mellan sött, salt och krisp. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 8 små rårakor1 burk Pandalus löjrom1 stor sötpotatis1 bananschalottenlök1 äggSaltPepparChiliflakesGräslökCreme fraicheCitron Gör så här Riv sötpotatisen och krama ur all vätskaFinhacka schalottenlökBlanda ihop sötpotatis, lök, ägg, salt, peppar och chiliflakes i en bunkeHetta upp rikligt med smör i en stekpannaDela upp smeten i små bollar och platta ut dem i stekpannan, stek på medelvärmeVänd på rårakorna när du ser att de börjar få färg i kanternaServera rårakorna med löjrom, gräslök, lite citron och peppar på toppen