
Tigerräkrolls
Ett dundertips till när du vill lyxa till det lite extra – tigerräkrolls i mindre format, till snacksbordet eller som förrätt. Servera förslagsvis i glas med goda salta chips till!
Du behöver
Antal portioner: 4 rolls
- Cirka 20 st. tigerräkor, tinade
- 1/2 röd chili, skivad
- 1 vitlöksklyfta, finhackad
- 3 msk crème fraiche
- Gräslök
- Salt och peppar
- Smält smör
- 4 briochebröd
- Chips
Gör så här
- Tina räkorna enligt anvisning på förpackning.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Stek tigerräkorna tillsammans med chili, vitlök, salt och peppar.
- Låt svalna lite och blanda sedan ihop med crème fraiche.
- Pensla bröden med smält smör.
- Värm bröden i ugn några minuter.
- Fyll bröden och toppa med gräslök.
- Servera med chips.