Tigerräkrolls

Tigerräkrolls

Ett dundertips till när du vill lyxa till det lite extra – tigerräkrolls i mindre format, till snacksbordet eller som förrätt. Servera förslagsvis i glas med goda salta chips till!

Du behöver

Antal portioner: 4 rolls

  • Cirka 20 st. tigerräkor, tinade
  • 1/2 röd chili, skivad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 3 msk crème fraiche
  • Gräslök
  • Salt och peppar
  • Smält smör
  • 4 briochebröd
  • Chips

Gör så här

  1. Tina räkorna enligt anvisning på förpackning.

  2. Sätt ugnen på 200 grader.

  3. Stek tigerräkorna tillsammans med chili, vitlök, salt och peppar.

  4. Låt svalna lite och blanda sedan ihop med crème fraiche.

  5. Pensla bröden med smält smör.

  6. Värm bröden i ugn några minuter.

  7. Fyll bröden och toppa med gräslök.

  8. Servera med chips.