Vietnamesisk pizza
Vem har sagt att pizza behöver vara italiensk? Denna pizza med vietnamesiska smaker är inte bara riktigt god utan även enkel att göra. Servera gärna med vanlig- eller srirachamajonäs till!
Du behöver
Antal portioner: 2
- 1 förpackning Pandalus Vannameiräkor, tina enligt förpackningens anvisningar
- 2 rispapper
- 1-2 tsk rapsolja
- 4 ägg, 2 uppvispade ägg per rispapper
- 2 tunt skivade salladslökar
- 1 färsk chili
- 1/2 dl rostade sesamfrön
- 1 kruka färsk koriander
Gör så här
- Tina räkorna enligt anvisning på förpackningen.
- Värm en stekpanna på medelhög värme, ringla på lite rapsolja.
- Lägg i ett rispapper.
- Häll på de uppvispade äggen och rör ut det så att det täcker hela ovansidan på rispappret.
- Fördela ut räkor, salladslök och lite grön skivad chili.
- Låt det steka i ca 6 – 8 minuter eller tills undersidan på rispappret har blivit gyllenbrunt och krispigt (ha koll så att undersidan inte bränns).
- Servera direkt.