Vietnamesisk pizza

Vietnamesisk pizza

Vem har sagt att pizza behöver vara italiensk? Denna pizza med vietnamesiska smaker är inte bara riktigt god utan även enkel att göra. Servera gärna med vanlig- eller srirachamajonäs till!

Du behöver

Antal portioner: 2

  • 1 förpackning Pandalus Vannameiräkor, tina enligt förpackningens anvisningar
  • 2 rispapper
  • 1-2 tsk rapsolja
  • 4 ägg, 2 uppvispade ägg per rispapper
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 1 färsk chili
  • 1/2 dl rostade sesamfrön
  • 1 kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Tina räkorna enligt anvisning på förpackningen.

  2. Värm en stekpanna på medelhög värme, ringla på lite rapsolja.

  3. Lägg i ett rispapper.

  4. Häll på de uppvispade äggen och rör ut det så att det täcker hela ovansidan på rispappret.

  5. Fördela ut räkor, salladslök och lite grön skivad chili.
  6. Låt det steka i ca 6 – 8 minuter eller tills undersidan på rispappret har blivit gyllenbrunt och krispigt (ha koll så att undersidan inte bränns).
  7. Servera direkt.