Caesarwrap med räkor i naanbröd

Caesarwrap med räkor i naanbröd

Här kommer klassikern Ceasarsallad med en twist! I detta recept lägger vi salladen i smörstekt naanbröd och får en krispig wrap. 

Dela på facebook

Du behöver

4 portioner

  • 1 kg Pandalus räkor
  • 4 naanbröd (finns att köpa i matbutik)
  • 1 rödlök
  • 2 avokados
  • Romansallad
  • Ljust bröd till krutonger
  • Caesardressing
  • Parmesanost
  • 1 paket bacon
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Tina räkorna och skala dem därefter

  2. Skär brödet i små fyrkanter och stek dem i rikligt med olivolja, salt och peppar

  3. Stek baconet knaprigt och låt rinna av på hushållspapper

  4. Stek naanbrödet i smör tills det fått en gyllenbrun yta

  5. Skiva avokado och rödlök

  6. Servera räkor, sallad, avokado, krutonger, rödlök och bacon i naanbrödet. Toppa med parmesan och dressing