Caesarwrap med räkor i naanbröd
Här kommer klassikern Ceasarsallad med en twist! I detta recept lägger vi salladen i smörstekt naanbröd och får en krispig wrap.
Du behöver
4 portioner
- 1 kg Pandalus räkor
- 4 naanbröd (finns att köpa i matbutik)
- 1 rödlök
- 2 avokados
- Romansallad
- Ljust bröd till krutonger
- Caesardressing
- Parmesanost
- 1 paket bacon
- Salt och peppar
Gör så här
- Tina räkorna och skala dem därefter
- Skär brödet i små fyrkanter och stek dem i rikligt med olivolja, salt och peppar
- Stek baconet knaprigt och låt rinna av på hushållspapper
- Stek naanbrödet i smör tills det fått en gyllenbrun yta
- Skiva avokado och rödlök
- Servera räkor, sallad, avokado, krutonger, rödlök och bacon i naanbrödet. Toppa med parmesan och dressing