Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Caesarwrap med räkor i naanbröd Här kommer klassikern Ceasarsallad med en twist! I detta recept lägger vi salladen i smörstekt naanbröd och får en krispig wrap. Tillbaka till recept Du behöver 4 portioner1 kg Pandalus räkor4 naanbröd (finns att köpa i matbutik)1 rödlök2 avokadosRomansalladLjust bröd till krutongerCaesardressingParmesanost1 paket baconSalt och peppar Gör så här Tina räkorna och skala dem därefterSkär brödet i små fyrkanter och stek dem i rikligt med olivolja, salt och pepparStek baconet knaprigt och låt rinna av på hushållspapperStek naanbrödet i smör tills det fått en gyllenbrun ytaSkiva avokado och rödlökServera räkor, sallad, avokado, krutonger, rödlök och bacon i naanbrödet. Toppa med parmesan och dressing