Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Färskpotatissallad med matjessill och löjrom Sill och färskpotatis i ny tappning. Detta är sommarens godaste färskpotatissallad som blir extra lyxig med löjrom. Kan du motstå? Tillbaka till recept Du behöver 4 portioner2 förpackningar Pandalus löjrom à 80 g2 dl gräddfil2 msk hackad dill2 msk hackad gräslöknymald vitpeppar1 rödlök1 msk strösocker2 msk äppelcidervinäger2 ägg500 g färskpotatis 100 g sugar snaps2 förpackningar hela matjesfiléer, 400 g Gör så här Tina löjrommen.Blanda gräddfil, dill, gräslök och en av förpackningarna med löjrom. Smaka av med peppar. Ställ i kylen.Skala och skiva löken tunt. Blanda socker och vinäger och rör tills sockret löst sig. Vänd ner löken i vinägerblandningen. Låt marinera minst 1 timme.Hårdkoka äggen. Tvätta och koka potatisen och låt den kallna. Dela mindre potatisar på mitten och större i bitar. Dela sugar snaps på längden.Låt sillen rinna av och skär i bitar.Lägg potatis, sugar snaps, ägghalvor och sill på tallrikar eller ett fat.Klicka på dressingen. Toppa med picklad rödlök och löjrom. Mal över lite peppar och strö på extra hackad dill.