Fyllda ägghalvor med räkor och löjrom

Fyllda ägghalvor med räkor och löjrom

En lite lyxigare variant på de klassiska ägghalvorna. Enkelt och supergott!

Du behöver

Antal portioner: 6 ägghalvor

  • 6 st Pandalus räkor, skalade
  • 3 ägg, hårdkokta
  • 1/2 rödlök, finhackad
  • 1 msk finhackad dill
  • Löjrom att toppa med
  • 2 msk crème fraiche

Gör så här

  1. Tina löjrom och räkor

  2. Koka äggen så de blir hårdkokta, låt svalna helt

  3. Dela äggen på mitten och ta ut gulan försiktigt med en sked och lägg i en skål

  4. Hacka dill och rödlök och blanda ihop med äggulorna så att det blir som en röra

  5. Blanda ner crème fraiche

  6. Lägg i en spritspåse och spritsa röran tillbaka i äggvitorna

  7. Toppa med löjrom, räkor, svartpeppar och lite dill!