Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Fyllda ägghalvor med räkor och löjrom En lite lyxigare variant på de klassiska ägghalvorna. Enkelt och supergott! Tillbaka till recept Du behöver Antal portioner: 6 ägghalvor6 st Pandalus räkor, skalade3 ägg, hårdkokta1/2 rödlök, finhackad1 msk finhackad dillLöjrom att toppa med2 msk crème fraiche Gör så här Tina löjrom och räkorKoka äggen så de blir hårdkokta, låt svalna heltDela äggen på mitten och ta ut gulan försiktigt med en sked och lägg i en skålHacka dill och rödlök och blanda ihop med äggulorna så att det blir som en röraBlanda ner crème fraicheLägg i en spritspåse och spritsa röran tillbaka i äggvitornaToppa med löjrom, räkor, svartpeppar och lite dill!