Fyllda äggskal med krämig äggröra

Fyllda äggskal med krämig äggröra

Påsken är här och äggen är i fokus! Dessa fyllda äggskal med bland annat räkor, dill och tabasco blir definitivt en favorit på påskbordet och kan pyntas lite hursomhelst.

Du behöver

Antal portioner: 4

  • 1 dl Pandalus räkor (skalade)
  •  4 ägg
  • 3 msk smör
  • 1/2 dl dill, finhackad
  • Några droppar tabasco
  • Salt och peppar

Gör så här

  1.  Hacka räkorna och finhacka dill

  2. Knäck toppen av äggskalen och häll ner äggen i en kastrull

  3. Tillsätt smöret och rör om ofta

  4. Ta bort från plattan när äggen blivit krämiga

  5. Låt svalna

  6. Blanda ner dill, räkor, tabasco, salt och peppar

  7. Fyll försiktigt äggskalen med röran

  8. Toppa med örter och citronskivor