Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Gambas al pil pil med tigerräkor En fräsch och snabblagad förrätt eller tapasrätt med sting! Tillbaka till recept Du behöver 4 portionerTillagningstid: 15 min400 g Pandalus tigerräkor3 st vitlöksklyftor1-2 piri piriNågra droppar citronSaltPeppar1/2 dl olivoljaNågra kvistar persilja Gör så här Tina räkornaFinhacka vitlöksklyftorna och piri pirinHetta upp en stekpanna med olivolja på medelvärmeLägg i vitlök och piri piri, låt fräsa någon minutHöj värmen lite och lägg ner räkorna och några citrondropparRör om tills räkorna blivit rosaServera direkt rykande varmt och toppa med hackad persilja