Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Gyozaskålar med skagenröra Japan möter Sverige med dessa krispiga gyozaskålar fyllda med skagenröra. Passar perfekt som tilltugg eller som en del av buffén! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver Antal portioner: 6 skålar6 gyozablad (finns att köpa i frysdisken i välsorterade matbutiker)1 liter rapsoljaSkagen100 g Pandalus räkor, skalade och grovt hackade (spara några till topping)1 dl majonnäs1 dl crème fraiche3 msk dill, finhackad1/2 rödlök, finhackadSalt och pepparCitron Gör så här Tina och skala räkornaTina gyozaskalenRör ihop alla ingredienser till skagenröran och ställ i kyl, helst några timmar så att den inte blir rinnigHetta upp en tjockbottnad kastrull med rapsolja till c:a 160 graderFritera skalen med en kökstång genom att hålla ner skalen i oljan med tången så att de formar sig till en skålFritera tills de blivit gyllenbruna och låt rinna av på hushållspapper, salta sedan skalen lite lättFyll skålarna med skagenröran och toppa med en liten citronskiva och dillkvist innan de serveras!