Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Hummerröra i gyozaskålar Bjud på dessa krispiga och krämiga snittar till ett krispigt glas bubbel. En perfekt start på middagen helt enkelt! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver Tillagningstid 20 minuter10 snittar/skålar2 humrar1/2 dl crème fraiche2 msk majonnäs2-3 msk finhackad dillNågra droppar tabascoSalt och pepparCitron till topping10 gyozablad (finns att köpa i butik, frysdisk)1 liter rapsolja eller frityrolja Gör så här Tina humrarna och gyozabladenKlyv humrarna och ta ut köttet, grovhackaBlanda ihop hummer, crème fraiche, majonnäs, dill, tabasco salt och pepparStäll i kylen en stundHetta upp olja i en kastrull, cirka 160 graderFritera ett gyozablad i taget genom att hålla ner dem med en tång så att formen blir som en skålSalta och låt torka på hushållspapperFyll sedan skålarna med hummerröran och toppa med dill och citron