Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Kräftröra på friterat rispapper En god förrätt, ett tilltugg till kräftskivan eller till buffébordet. Krispigt rispapper och krämig kräftröra med smak av koriander och lime, en smaksensation! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portioner Tillagningstid: ca 30 minuter1 paket Pandalus kräftor från Turkiet (ca 20 st)1 dl majonnäs1 kruka färsk koriander1 lime1 tsk riven ingefära½ röd chiliSalt och pepparCa 4 rispapperFrityrolja eller rapsolja Gör så här Skala kräftorna, hacka köttet grovt.Finhacka chilin och ca 2 msk koriander, pressa en halv lime och riv ingefäran. Blanda med majonnäsen.Tillsätt kräftköttet i såsen och smaka av med salt och peppar.Fyll en kastrull med ca 3 cm olja. Värm upp till 160-180 grader.Dela varje rispapper i fyra delar och fritera till de blir vita, fluffiga och krispiga (tar bara några sekunder).Servera kräftröran på de friterade rispapperen med extra koriander och lime.