Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Kräftröra på smörstekt bröd Ett gott alternativ till den klassiska skagenröran. Passar lika bra som förrätt eller som tillbehör på smörgåsbordet. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver Cirka 4 personerTillagningstid 20 minuter700 g Pandalus vildfångade kräftor (ca 15 st)2 dl crème fraiche1/2 dl majonnäs1/2 finhackad rödlök2-3 msk finhackad dill (även några hela kvistar till dekoration)Några droppar citronsaft (spara några skivor till dekoration)Svartpeppar4 skivor vitt bröd Gör så här Tina kräftorna och skala dem därefter, även klornaFinhacka rödlök och dill, grovhacka kräftorna (spara 1-2 hela kräftor/bröd)Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, dill, rödlök, svartpeppar, kräftor och några droppa citronSmörstek brödenServera röran på det smörstekta brödet, dekorera med dill, kräftor och citron