
Kräfttoast
Ett tilltugg som passar perfekt som aperitif innan kräftskivan. Klassiska smaker från det svenska köket som alltid går hem!
Du behöver
Antal portioner
- 1 paket Kräftkungens special, stjärtarna till röran och kräftorna till kräftskivan
- 1 rödlök, finhackad
- En knippe dill
- 4 skivor toast (skär i runa skivor)
- 2 dl crème fraîche
- 3 msk majonnäs
- Salt och peppar
- 1 citron
- Smör att steka i
Gör så här
- Tina kräftorna
- Skala stjärtarna och hacka dem grovt (spara några att toppa med)
- Finhacka rödlök och dill
- Blanda ihop crème fraîche, majonnäs, dill, rödlök, kräftor, salt och peppar, ställ i kylen minst 30 minuter för att smakerna ska sätta sig.
- Stek toastskivorna i rikligt med smör
- Servera toasten med kräftröran och toppa med dill och citron