krämiga lobster rolls Pandalus

Krämiga lobster rolls

Krämiga lobster rolls i munsbit-storlek passar perfekt som förrätt eller tilltugg. 

Dela på facebook

Du behöver

8 små rolls

  • 3 humrar
  • 1 selleristjälk, finhackad
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • Några droppar tabasco
  • Gräslök, finhackad
  • Några droppar citron och extra vid sidan av
  • Salt och peppar
  • 4 korvbröd, brioche (köpta i butik)

Gör så här

  1. Tina humrarna

  2. Dela humrarna på mitten, ta ut köttet och grovhacka det. Spara eventuellt klorna hela till dekoration

  3. Blanda ihop alla ingredienser till röran

  4. Dela briochebröden i hälften och stek dem lite lätt i smör

  5. Servera hummerröran i bröden och toppa med lite extra gräslök, hummerklor och citron vid sidan