Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Löjrom med vispad creme fraiche i strutar Ett kul tilltugg eller förrätt som skapar en härlig kalaskänsla Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 strutarTillagningstid cirka 10 minuter80 g Pandalus amerikansk löjrom2 schalottenlökar3 dl creme fraicheSvartpepparGlasstrutar (finns att köpa i butik)Några kvistar dill1/2 citron Gör så här Tina löjrommen Vispa creme fraiche tillsammans med svartpeppar tills den blivit ganska fastHyvla schalottenlök tunt med mandolinPlacera strutarna i någon slags hållare och spritsa ner den vispade creme fraichen, varva med lite löjromToppa allting med mer löjrom, hyvlad schalottenlök, svartpeppar, dill och citron