Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Löjromspasta En lyxig men lättlagad pastarätt som passar perfekt när du vill festa till det lite! Tillbaka till recept Du behöver 4 portioner80 g Pandalus löjrom400 g spaghetti1 dl pastavatten2 schalottenlökar3 msk crème fraiche90 g smörNågra droppar citron3-4 msk finhackad gräslök3-4 msk finhackad persilja100 g riven parmesanSvartpeppar Gör så här Tina löjrommenBörja med att koka spaghettin enligt anvisningarna men dra av någon minut så att den blir al denteStek löken i lite smör så att den blir genomskinligTillsätt smör och låt det smälta helt, rör sedan ner crème fraiche, pastavatten och parmesanPeppra såsen rikligt och låt den puttra några minuter så att den känns krämigTillsätt örterna, några droppar citron och pastan, rör om allting välToppa pastan med löjrom, gräslök, svartpeppar och en citronskiva