Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Löjromssill med pepparrot och citron Det perfekta tillskottet till sillunchen – krämig sill med löjrom, pepparrot och citron. Tillbaka till recept Du behöver Tillagningstid: ca 15 minuter + minst två timmar i kylskåpet80 g Pandalus amerikansk löjrom420 g inläggningssill2 dl smetana1/2 dl majonnäs1 msk färsk finriven pepparrotZest och saft från 1/2 ekologisk citron1 msk finhackad gräslökSalt och vitpeppar Gör så här Häll bort lagen och låt sillbitarna rinna av i durkslag.Riv pepparroten och finhacka gräslöken, zesta och pressa citron.Blanda alla ingredienser utom sillen i en burk. Smaka av med salt och nymalen vitpeppar.Skär sillen i önskat stora bitar och rör ned i såsen. Låt stå i minst 2 timmar i kylskåpet innan servering, men gärna över natten.Servera med dillkokt färskpotatis och en extra klick löjrom på toppen.