Löjromssill

Löjromssill

En garanterad succé som är lika vacker som god.

Dela på facebook

Du behöver

4-6 personer
Tillagningstid 15 minuter plus ett dygn i kyl (helst)

  • 80 g Pandalus löjrom
  • 1 burk 5-minuterssill (420 g)
  • 3 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • 1/2 finhackad rödlök
  • Finhackad gräslök

Gör så här

  1. Tina löjrommen

  2. Häll av lagen från sillen och skär den i jämnstora bitar

  3. Finhacka rödlök och gräslök

  4. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, hälften av löjrommen och gräslök i en burk

  5. Vänd ner sillbitarna och rör om allting väl

  6. Ställ in i kylen (låt dra i minst ett dygn)

  7. Toppa innan servering med löjrom, rödlök och gräslök