Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Löjromssill En garanterad succé som är lika vacker som god. Tillbaka till recept Du behöver 4-6 personerTillagningstid 15 minuter plus ett dygn i kyl (helst)80 g Pandalus löjrom1 burk 5-minuterssill (420 g)3 dl crème fraiche3 msk majonnäs1/2 finhackad rödlökFinhackad gräslök Gör så här Tina löjrommenHäll av lagen från sillen och skär den i jämnstora bitarFinhacka rödlök och gräslökBlanda ihop crème fraiche, majonnäs, hälften av löjrommen och gräslök i en burkVänd ner sillbitarna och rör om allting välStäll in i kylen (låt dra i minst ett dygn)Toppa innan servering med löjrom, rödlök och gräslök