Hur gott är inte löjromstacos som förrätt eller snacks till helgens middag? Receptet nedan beskriver hur du tillagar löken på tre olika sätt; en friterad, en stekt och en rå.
Skär schalottenlökarna men ha dem i tre olika högar
Börja med att fritera en av lökarna genom att hetta upp rapsolja i en stekpanna (inte mer än 150 grader, då kan löken bli besk)
Lägg den friterade löken på hushållspapper och salta direkt
Hetta upp en kastrull med 5 dl rapsolja till ungefär 160 grader
Fritera dumplingsskalen var för sig genom att lägga i skalet försiktigt med en tång, håll först ner ena sidan av skalet i oljan tills det blivit bubbligt och fått färg, sedan andra sidan så att skalet får formen av en taco
Lägg skalen på hushållspapper för att torka, salta direkt
Stek en av de andra lökarna i rikligt med smör så att de får en gyllenbrun färg
Lämna den sista löken rå
Spritsa crème fraiche i alla tacoskal, lägg på löjrom, de olika lökarna och toppa till sist med smörgåskrasse