Snittar med löjrom och hummer

LYXIGA SNITTAR MED LÖJROM OCH HUMMER

GRATTIS SVERIGE! Hoppas ni alla har en fantastisk härlig nationaldag och kanske firar med lite lyxiga snittar med löjrom och hummer?

Dela på facebook

Du behöver

  • 80 g Pandalus löjrom
  • 1 hummer
  • Majonnäs
  • Grön sparris
  • Färsk baguette
  • Svartpeppar
  • Gräslök
  • Smör att steka i

Gör så här

  1. Klyv hummern och dela den i mindre bitar

  2. Låt rommen ligga och rinna av lite i en sil

  3. Dela även sparrisen i mindre bitar, stek därefter i rikligt med smör tills de blivit mjuka

  4. Dela upp baguetten i tio små brödbitar

  5. Bre på ett lager av majonnäs, dela sedan upp hummern på bitarna, sparrisen och till sist löjrom på toppen

  6. Peppra alla snittar och klipp över gräslök

  7. Servera