Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Minipajer med kräftstjärtar, dill och västerbottensost Hur sugen blir man inte på dessa minipajer som komplement till sommarens kräftskivor? Tillbaka till recept Du behöver 9 minipajerTillagningstid cirka 30 minuter1 kg Kräftkungens special med extra kräftstjärtar (26-36 kräftstjärtar)0,5 dl finhackad dill och lite extra till dekoration1,5 dl västerbottensost1 rulle smördeg (250 g)4 ägg, 3 till smeten och 1 till att pensla degen med1,5 dl gräddePepparSmå formar, antingen i aluminum eller muffinsformar Gör så här Tina kräftorna och skala alla kräftstjärtarnaSätt ugnen på 200 graderFinhacka dillenRulla ut smördegen och dela in den i nio lika stora delar i formarVispa ett ägg och pensla på smördegenBlanda ihop kräftstjärtarna, dill, ost, ägg, grädde och pepparFördela lika mycket i alla formarSätt in i ugnen i cirka 20 minuterLåt pajerna svalna och toppa sedan med dillServera som tillbehör till de övriga kräftorna i paketet