Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Örtgratinerad hummer med parmesan Så enkelt, så gott, så festligt. Alla kan lyckas med denna middag som både känns lyxig och familjär. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portioner2 Pandalus humrar50 g smörGräslökPersilja1 stor vitlöksklyfta2 mskpankoströbröd60 g parmesanostSalt och pepparTillbehör:RäkorPommes fritesBaugetteAioli Gör så här Tina hummernSätt ugnen på 225 graderBlanda ihop rumsvarmt smör med parmesan, gräslök, persilja, panko, vitlök salt och pepparKlyv humrarna i mitten, krossa klorna en aning och ta bort tarmenKlicka på örtsmöret på alla halvor så att hummerstjärtarna blir täcktaStäll in i ugnen i cirka 10 minuterServera gärna ihop med räkor, aioli, pommes frites och baguette