Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Pad thai med tigerräkor En klassisk rätt från det thailändska köket som går hem hos både stora och små! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portioner400 g Pandalus tigerräkor250 g risnudlar1/2 rödlök2 salladslökar1/2 chili2 ägg180 g böngroddar50 g jordnötterKoriander1 stor morotPad thaisås:3,5 msk fisksås3 msk sweet chilisås3 msk vatten2 msk risvinäger2 msk sojaLime, pressad från1,5 limefrukter Gör så här Tina räkorna. Rör ihop alla ingredienser till såsenSkiva salladslök, chili och rödlök tuntRiv moroten i tunna strimlorVispa äggen lite lätt i en bunkeTillaga nudlarna enligt anvisningarna, skölj sedan med kallt vattenStek tigerräkorna och rödlöken tills räkorna får färgTillsätt morot, salladslök och chili och stek i ungefär en minutHäll ner de uppvispade äggen under omrörningHacka koriander och nötterTillsätt nudlar, böngroddar och såsen i stekpannan, rör om nogaServera med hackade jordnötter och koriander