Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Pelle Janzon Den klassiska rätten med ännu mer löjrom! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 1 portionerTillagningstid: 20 minOxfilé, ca 50–70 g1 äggula1 rödlök, finhackad40 g Pandalus amerikansk löjromFinhackad gräslökFlingsalt och nymalen svartpeppar Gör så här Lägg oxfilén mellan två plastpåsar och banka den lövtunn med exempelvis undersidan av en kastrull.Separera äggulorna från vitorna.Finhacka rödlök.Lägg de lövtunna oxfiléskivorna på en tallrik, strö rödlöken i en ring i ovanpå och fyll mitten av ringen med löjrom.Toppa med en äggula, gräslök och rikligt med svartpeppar och flingsalt