Råbiff med löjrom och schalottenlök

Råbiff med löjrom och schalottenlök

Råbiff kan göras på så många olika sätt – detta recept med löjrom adderar extra lyx och smak. Servera som snacks till fördrinken och njut!

Du behöver

Antal portioner

  • 40 g Pandlaus löjrom
  • 300 g råbiff
  • 3 msk majonnäs
  • 1-2 tsk grovkornig senap
  • Gräslök, hackad
  • Schalottenlök, hackad
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Tina löjrommen enligt anvisning på förpackningen.

  2. Blanda ihop majonnäs och senap till en dijonaise.

  3. Smaka av med salt och peppar.

  4. Blanda råbiffen med dijonaise och hackad schalottenlök.

  5. Smaka av med kryddor.

  6. Rulla ihop till jämnstora bollar/minibiffar.

  7. Toppa med hackad gräslök och löjrom.

  8. Strö på lite svartpeppar.