Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Råbiffstartar med löjrom Har du inte provat råbiff med löjrom än är det hög tid. Smakerna smälter tillsammans perfekt och det är en riktigt lättlagad rätt som ser ut som på en Michelin-restaurang Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver Antal portioner1 burk Pandalus löjrom 400 g rostasfilé (Finns gott om variation när det kommer till köttet, men det mesta funkar).2 st bananschalottenlökar2 pkt krasse 1/2 gurka skalad och urgröpt Salt och långpeppar (går även bra med vanlig svartpeppar)Olivolja Salta chips Gör så här Tina löjrommenHacka köttet. Bestäm själv hur finhackat det ska vara; malt, dubbelmalt, skrapat eller hackat med kniv. Det är en smaksakFinhacka löken och blanda det med köttet smaka av med salt, peppar & olivoljaGröp ur gurkan, skala och hacka denLägg upp köttblandningen i en stans och lägg på gurkanToppa med en rejäl klick löjrom, strössla över krassen och avsluta med peppar, salt och olivolja. Servera gärna salta chips till.