Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Räkomelett med örter och parmesan Här kommer en snabb och lyxig lunch. Eller varför inte ha den som ett tillbehör till helgbrunchen? Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portioner400 g Pandalus räkor8 ägg8 msk mjölk1 chiliSmör att steka iSalt och pepparGräslökSmörgåskrasseParmesanost Gör så här Tina räkorna och skala dem därefterVispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar i en bunkeHacka chilin och stek den därefter, ställ åt sidanStek en omelett i taget (medelvärme), häll på parmesan och chili när äggen stelnat någotSkaka stekpannan då och då så att ägget rinner ut i kanternaToppa med räkor, gräslök och smörgåskrasse när omeletten stelnat helt, servera direkt