Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Räkpasta med chili och viklök En enkel och smakrik pasta som tar cirka 20 minuter att tillaga Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portioner500 g räkor2 vitlöksklyftor (finhackade)500 g pasta1 chiliSpenat 80 gOlivoljaKörsbärstomater(Cirka 12 st)Parmesanost att strö överPastavattenPersilja till garnering Gör så här Börja med att skala räkornaFinhacka vitlöken och chilin, dela tomaterna i hälftenKoka pastan två minuter kortare än vad det står på förpackningenHetta upp en stekpanna med rikligt av olivolja, stek chili och vitlök (ungefär två minuter)Blanda i tomaterna och låt puttra en liten stundLägg i pastan och blanda runt alltingHäll i lite av pastavattnet så att pastan känns krämigToppa allting med räkorna och spenat, fortsätt blanda runt alltingStrö till sist på rikligt med parmesanostLägg lite persilja på toppen innan servering