Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Räksmörgås deluxe Den bästa räksmörgåsen är den där brödet inte syns. Här kommer en maxad smörgås fylld med smaker som gifter sig. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 2 stora smörgåsar1 kg Pandalus räkor2 skivor gott bröd Några klickar majonäs2 ägg4 citronskivorDillkvistar1/4 skivad gurkaEn näve babyspenatPicklad rödlök Gör så här Tina och skala räkorna Koka äggen och skiva dem Rosta eller stek bröden så de blir krispiga. Grunda med ett lager smör, gurkskivor och babyspenat.Lägg sedan på en hel hög räkor på varje brödskiva och toppa med ägg, inlagd rödlök, majonäs, citronskivor och dillkvistar.