Räksmörgås deluxe

Räksmörgås deluxe

Den bästa räksmörgåsen är den där brödet inte syns. Här kommer en maxad smörgås fylld med smaker som gifter sig. 

Dela på facebook

Du behöver

2 stora smörgåsar

  • 1 kg Pandalus räkor
  • 2 skivor gott bröd 
  • Några klickar majonäs
  • 2 ägg
  • 4 citronskivor
  • Dillkvistar
  • 1/4 skivad gurka
  • En näve babyspenat
  • Picklad rödlök 

Gör så här

  1. Tina och skala räkorna

     

  2. Koka äggen och skiva dem

     

  3. Rosta eller stek bröden så de blir krispiga.

     

  4. Grunda med ett lager smör, gurkskivor och babyspenat.

  5. Lägg sedan på en hel hög räkor på varje brödskiva och toppa med ägg, inlagd rödlök, majonäs, citronskivor och dillkvistar.