Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Shrimp popcorn En roligare aptitretare att bjuda på innan middagen! Eller varför inte byta ut popcornen till filmkvällen? Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 500-600 g Pandalus räkorStröbrödRapsoljaVetemjölSaltPepparChilipulver4-5 äggSweet chilisåsCitronBladpersilja Gör så här Tina räkorna och skala demBlanda ihop salt, peppar, chilipulver, mjöl och ägg i en skålHäll ut lagom mycket ströbröd på en tallrikDoppa räkorna först i smeten och sedan i ströbrödet, upprepa detta om räkorna inte täckts heltHetta upp olja i en tjockbottnad kastrull, cirka 180 graderFritera räkorna i omgångar och ta upp dem med hålslev när de fått en gyllenbrun färgLåt räkorna rinna av lite på hushållspapper så att överflödigt fett sugs uppServera som försnacks med sweet chilisås och citron, toppa med lite blandpersilja