Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Smörgåstårta med skagenröra Denna smörgåstårta med krämig skagenröra toppade med hyvlade grönsaker blir tjusig att bjuda på och otroligt god. Varför inte göra två små när man ändå är igång? Tillbaka till recept Du behöver Antal portioner: 4 personer (en liten tårta)Tillagningstid: c:a 40 minuterSkagenröra500 g Pandalus räkor2 dl crème fraiche1 dl majonnäs1 liten rödlök, finhackadSalt och pepparÖvrigt200 g färskost (plus salt och peppar), att stryka runt tårtan1 dl crème fraiche4 st polarbröd, rundaÄrtskott1 polkabeta, hyvlad med mandolin2-3 rädisor, hyvlade med mandolin1/2 rödlök, hyvlad med mandolin1 skiva citron Gör så här Tina, skala och hacka räkorna men spara några hela till dekorationBlanda ihop alla ingredienser till skagenröran och ställ på kallt en stundTa fyra skivor polarbröd och bre skagenröran mellan varje skiva utan den på toppenVispa upp färskost och crème fraiche lite lätt och bre på utsidan av bröden med sked eller slickepottHyvla grönsakerna och börja dekorera tårtanAvsluta med att lägga på några skalade räkor på toppen!