
Smörrebröd x 3
Visst är det härligt med en rejäl sommarlunch bestående av smörrebröd? Går relativt fort att göra och blir definitivt uppskattat av sällskapet!
Du behöver
Antal portioner: 20 små smörrebröd
- 200 g Pandalus räkor, tinade och skalade
- En bit oxfile eller rostbiff skivad tunt
- 3 stora panerade fiskfileer (köpte i frysdisk)
- Majonnäs
- Remouladsås
- Rostad lök
- Riven pepparrot
- 1 kruksallad
- 3 ägg, kokta
- Skivor av smörgåsgurka
- Persilja
- Dill
- Danskt rågbröd, 10 skivor delade i hälften
- Smör
Gör så här
- Tina och skala räkorna.
- Tillaga fisken i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.
- Koka äggen så att de är krämiga och skiva dem.
- Bred på smör på alla bröd.
- Lägg på salladsblad.
- Klicka på majonnäs på fem av bröden, lägg på ägg och räkor
- Toppa dem med dill och citron
- Klicka på remouladsås på övriga femton bröd.
- Dela fisken på fem av bröden och toppa med persilja.
- Riv pepparrot.
- Lägg rostbiff/oxfilé på resterande bröd och strö över rostad lök, persilja och pepparrot.