Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Tigerräkor med vitlök och chili En klassisk tapasrätt som ger räkorna en god hetta. Servera med ett gott lantbröd. Tillbaka till recept Du behöver Tapasrätt för 3-4 portioner400 g Pandalus tigerräkor1 1/2 dl olivolja4 vitlöksklyftor1 röd chili1/2 dl vitt vin (kan uteslutas)2 tsk paprikapulverflingsaltGott vitt bröd Gör så här Tina räkorna.Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs hackad vitlök och chili.Lägg i räkorna och låt de fräsas i någon minut.Häll i vinet och rör om.Smaksätt med paprikapulver och flingsalt.Lägg upp i små formar. Servera ett gott bröd till som du kan doppa i oljan.