Tunnbrödsrulle med räksallad

Tunnbrödsrulle med räksallad

Denna rejäla tunnbrödsrulle med krämig räksallad passar utmärkt vid utomhusaktiviteter! Korven grillas med fördel över öppen eld – men kan även stekas om du vill avnjuta rullen inomhus.

Du behöver

Antal portioner: 2 stora rullar

  • 200 g Pandalus räkor
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • Salt och peppar
  • Ev. några droppar tabasco (valfritt)
  • 2 st libabröd
  • 2 grillkorvar
  • Isbergssallad, skivad
  • ½ rödlök, skivad
  • Rostad lök
  • Potatismos
  • Ketchup
  • Senap
  • Aluminiumfolie

Gör så här

  1. Tina räkorna enligt anvisning på förpackningen och skala dem därefter.

  2. Skiva sallad och lök.

  3. Blanda ihop räkor, majonnäs, crème fraiche, salt, peppar och några droppar tabasco om så önskas.

  4. Grilla korvarna över öppen eld eller stek dem med lite olivolja i panna.

  5. Gör rullarna genom att på ett libabröd lägga potatismos, korv, sallad, lök, räksallad och toppa med rostad lök.

  6. Linda in rullarna i folie så att de blir lättare att äta.