Tunnbrödsrulle med räksallad
Denna rejäla tunnbrödsrulle med krämig räksallad passar utmärkt vid utomhusaktiviteter! Korven grillas med fördel över öppen eld – men kan även stekas om du vill avnjuta rullen inomhus.
Du behöver
Antal portioner: 2 stora rullar
- 200 g Pandalus räkor
- 2 msk majonnäs
- 2 msk crème fraiche
- Salt och peppar
- Ev. några droppar tabasco (valfritt)
- 2 st libabröd
- 2 grillkorvar
- Isbergssallad, skivad
- ½ rödlök, skivad
- Rostad lök
- Potatismos
- Ketchup
- Senap
- Aluminiumfolie
Gör så här
- Tina räkorna enligt anvisning på förpackningen och skala dem därefter.
- Skiva sallad och lök.
- Blanda ihop räkor, majonnäs, crème fraiche, salt, peppar och några droppar tabasco om så önskas.
- Grilla korvarna över öppen eld eller stek dem med lite olivolja i panna.
- Gör rullarna genom att på ett libabröd lägga potatismos, korv, sallad, lök, räksallad och toppa med rostad lök.
- Linda in rullarna i folie så att de blir lättare att äta.