Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Våffla med löjromstopping Vem har sagt att våfflor ska ätas med sylt och grädde? Gör en matigare våffla och ät till lunch eller förrätt. Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 våfflorVåffelsmet2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 dl mjölk50 g smält, avsvalnat smörTopping80 g (en förpackning) Pandalus Löjrom2 dl crème fraiche 1/2 rödlökEn knippe dill Gör så här Förbered toppingen genom att finhacka rödlöken. Börja därefter med våfflorna.Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt ägg och mjölk. Vispa till en jämn smet. Tillsätt det avsvalnande smöret. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör före första laggen. Toppa med crème fraiche, rödlök, löjrom och dill.