Vitlöksbröd med permesankräm och löjrom

Vitlöksbröd med parmesankräm och löjrom

Inled middagen med en lyxigare variant av allas vår favorit – krispigt vitlöksbröd.

Dela på facebook

Du behöver

8 snittar
Tillagningstid:15 min

  • 80 g löjrom
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 8 skivor baguette
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 1 vitlöksklyfta
  • Gräslök 
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Tina löjrom

  2. Blanda ihop crème fraiche, finriven parmesan, salt och peppar 

  3.  Blanda ihop smöret tillsammans med en pressad vitlöksklyfta

  4.  Sätt ugnen på 200 grader och bre baguetteskivorna med vitlökssmöret

  5. Låt dem vara inne tills de fått en fin gyllenbrun färg (några minuter)

  6. Bre alla skivor med parmesankrämen och toppa med löjrom, gräslök och peppar