Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Caesarsallad med grillade tigerräkor och kammusslor Om du letar efter ceasarsalladens Rolls Royce, kan du sluta leta nu. Denna sallad med grillade skaldjur är både mättande och fräsch. Tillbaka till recept Du behöver Antal portioner150 g kammusslor400 g tigerräkorCaesardressingRomansalladEn stor rödlökParmesanost6 skivor vitt bröd1 paket baconSalt och pepparOlivoljaSpett att trä på skaldjuren till grillningMarinad till räkor och musslor1 dl olivolja3 klyftor vitlök, finhackade1 röd chili, finhackadSalt och peppar Gör så här Tina skaldjurenBlanda ihop marinaden tigerräkorna och kammusslornaLägg skaldjur och marinad i en plastpåse i kylenSkär bröden i små tärningar och stek i rikligt med olivolja, salt och pepparTärna bacon och stek det knaprigt, låt rinna av på hushållspapperStrimla rödlöken fint med mandolinTrä de marinerade skaldjuren på spett och grilla snabbt så att de blir klara och inte torraBlanda ihop sallad, dressing, parmesan och rödlökToppa salladen med krutonger, bacon och skaldjur