Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Krämig äggröra toppad med löjrom och räkor Servera en lyxig äggröra i perfekta portioner. Passar bra när du vill göra det lilla extra till helgfrukosten! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 4 portioner4 ägg1/2 dl crème fraiche8 räkorLöjrom att toppa medGräslök till röran och som toppingSalt och peppar Gör så här Tina löjrom och räkorHårdkoka äggen och skölj sedan med kallt vatten tills de svalnat heltSkär att toppen på alla ägg med en vass knivGröp sedan ur ägget ur skalet försiktigt med en sked (spara skalen)Hacka äggen och finhacka gräslökBlanda ihop ägg, gräslök, crème fraiche, salt och peppar i en skålLägg försiktigt i äggröran i äggskalen och toppa med löjrom, gräslök, svartpeppar och räkor