Krämig äggröra toppad med löjrom och räkor

Krämig äggröra toppad med löjrom och räkor

Servera en lyxig äggröra i perfekta portioner. Passar bra när du vill göra det lilla extra till helgfrukosten!

Dela på facebook

Du behöver

4 portioner

  • 4 ägg
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 8 räkor
  • Löjrom att toppa med
  • Gräslök till röran och som topping
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Tina löjrom och räkor

  2. Hårdkoka äggen och skölj sedan med kallt vatten tills de svalnat helt

  3. Skär att toppen på alla ägg med en vass kniv

  4. Gröp sedan ur ägget ur skalet försiktigt med en sked (spara skalen)

  5. Hacka äggen och finhacka gräslök

  6. Blanda ihop ägg, gräslök, crème fraiche, salt och peppar i en skål

  7. Lägg försiktigt i äggröran i äggskalen och toppa med löjrom, gräslök, svartpeppar och räkor