Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Meny Sortiment Recept Återförsäljare Hållbarhet Kontakt Skagenröra i krustader Bjud på snittar som går hem under alla årstider! Tillbaka till recept Dela på facebook Du behöver 1 påse Pandalus räkor1 burk Pandalus löjrom1 kruka dill1/2 finhackad rödlök1 burk smetana3 msk majonnäsSaft från en citron Riven pepparrot Salt och svartpepparKrustaderFärsk dill Gör så här Tina räkor och löjrom. Skala räkorna och hacka dem grovt.Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och smetana, smaka av med citronsaft, salt, svartpeppar och ev lite cayennepeppar (en smaksak)Lägg upp skagenröran i krustaderna och dekorera med Pandalus löjrom och färsk dill